Ringleiding in een kerk

Ringleiding aanwezig

Kerkgeluid.be is expert installateur van inductielus-systemen, zodat slechthorenden direct naar het Woord kunnen luisteren, zonder achtergrondgeluiden.

We kunnen u adviseren en de meest efficiënte installatie voor uw kerk of zaal maken, terwijl we toch de totale impact op het gebouw in ogenschouw nemen. We kunnen de apparatuur leveren als onderdeel van een volledig pakket of u kunt een lus toevoegen aan een bestaand systeem.

Er zijn verschillende opties mogelijk:

Permanente inductielus
Voor gebruik waar een volledige luisterruimte versterking vereist, of waar een volledig audio-programma (dat wil zeggen microfoons, DVD-speler en computer) moet worden gereproduceerd voor de luisteraar. Dit wordt bereikt door de toehoorders te omringen met een dunne kabel, meestal op vloerniveau of op de lambrisering, die het geluid effectief uitzendt. Gebruikers van een hoortoestel met een "T" -functie kunnen hun luisterhulp gebruiken om het geluidssignaal duidelijk en zonder ruisinterferentie te reproduceren. Nadeel van dit systeem is dat men grote verliezen heeft in zeer grote ruimtes en met vloeren in gewapend beton.

Infrarood audiotransmissie
In kerken is deze mogelijkheid minder interessant.

Als u advies nodig heeft over uw specifieke situatie, bel ons dan, wij helpen u graag.